Klantenservice Phipower

Heb je een vraag over een product of over je bestelling? Neem gerust contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder. We staan van maandag t/m vrijdag voor je klaar van 8.30 tot 17.00 uur. Vul het formulier hiernaast in of bel met 085 – 303 35 01.

Verzenden en retourneren
Heb je vragen over een geplaatste bestelling of retourzending? Neem dan even contact met ons op en houd je ordernummer bij de hand. Je kunt ons bereiken via ons telefoonnummer of e-mailadres. Lees vooraf even onze lever en retourvoorwaarden door.

Klachtenafhandeling
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, reguliere post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.

Onze gegevens:
Mobisun/Phipower
Markenhaven 28
3826 AC Amersfoort
e-mail: info[at]phipower[.]nl
085-3033501 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 17.00 uur)

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Mobisun.com bij is aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).